Depilació

Una Tecnología de Última Generación

Depilació làser de díode VCSEL

Què és làser de díode

Què és làser de díode?

Tecnologia d’última generació per a la depilació làser
El sistema de depilació làser diodo VCSEL (Vertical Cavity Surface Emitting Laser) es presenta com una tecnologia d’avantguarda en el camp de l’eliminació permanent del vello. A diferència dels mètodes tradicionals de depilació, el VCSEL ofereix una sèrie d’avantatges que el converteixen en una opció atractiva per a aquells que busquen resultats duradors i efectius.

Com funciona làser de díode?

El sistema VCSEL emet un feix de llum làser d’alta precisió amb una longitud d’ona específica que es dirigeix cap a la melanina, el pigment que es troba al fol·licle pilosos. L’energia lumínica es converteix en calor, destruint el fol·licle pilosos i aturant el creixement del pèl.
Com funciona làser de díode

Avantatges:

Consideracions:

En resum, el VCSEL ofereix una solució eficaç i segura per a l’eliminació permanent del pèl.

T’agradaria saber més sobre el VCSEL o la depilació làser en general?

Pell suau i radiant per més temps.

Depilació amb cera

Depilacions làser

Oblida’t de la irritació i els pèls enquistats. Al nostre centre de bellesa, us oferim un servei de depilació a la cera de màxima qualitat, amb resultats duradors i una pell suau com la seda.

Utilitzem ceres de les millors marques, adaptades a tota mena de pell, per garantir una experiència agradable i lliure de molèsties.

Tria entre depilació corporal completa o per zones (cames, braços, engonals, aixelles, rostre…).

Llueix una pell suau i radiant per més temps amb la nostra depilació a la cera. Gaudeix d’una pell llisa i lliure de pèl durant setmanes. 

Ves al contingut